Presedintele CA al lui FC National, Constantin Iacov, a comentat ieri conferinta de presa a lui Srhoj si Abiodun, facand si o remarca ironica la adresa celor doi dupa ce australianul a spus ca mai bine se face taximetrist decat sa revina in Cotroceni
Presedintele CA al lui FC National, Constantin Iacov, a comentat ieri conferinta de presa a lui Srhoj si Abiodun, facand si o remarca ironica la adresa celor doi dupa ce australianul a spus ca mai bine se face taximetrist decat sa revina in Cotroceni. "Ce pot sa le fac? Sa ma cert iarasi si sa intru in polemica? Daca ei vor sa se faca taximetristi, eu o sa le cumpar taxiuri! Daca ei nu inteleg ca trebuie sa respecte legea, ce mai pot sa spun?", a declarat Iacov pentru "News In". Iacov a mai spus ca nu are nici o pretentie de la cei doi, atat timp cat presedintele lui "Poli" Timisoara, Marian Iancu, sustine ca Srhoj si Abiodun sunt jucatorii echipei de pe Bega: "Oricum, Iancu nu obisnuieste sa respecte legea ca om de afaceri!". Iacov a mai spus ca FC National va da clubul timisorean in judecata si va cere daune in valoare de 5 milioane de euro. Iacov a anuntat ca lucreaza cu o casa de avocatura din Elvetia, care s-a implicat intr-un caz asemanator - transferul lui Mexes de la Auxerre la AS Roma, clubul francez avand castig de cauza. Iacov l-a mai acuzat pe impresarul fotbalistilor, Marcel Popescu, de faptul ca "a luat banii si acum nu-i convine sa-i mai dea inapoi". De asemenea, Iacov l-a acuzat si pe Dumitru Dragomir, caruia a refuzat sa-i rosteasca numele. "Se spune ca si un presedinte de liga a bagat mana in borcanul cu miere si acum este greu sa se curete pe degete", a spus Iacov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.