In urma concursului, juriul Festivalului de muzica folk de la Braila, condus de Victor Socaciu, si-a desemnat laureatii: Silvian StAncel din Alba-Iulia - Premiul I (foto), grupul Unde (Cluj) - Premiul II - si grupul Nu acum (Iasi) - Premiul I
In urma concursului, juriul Festivalului de muzica folk de la Braila, condus de Victor Socaciu, si-a desemnat laureatii: Silvian StAncel din Alba-Iulia - Premiul I (foto), grupul Unde (Cluj) - Premiul II - si grupul Nu acum (Iasi) - Premiul III, n timp ce Manuela Nichita (Braila) si Alina Zaharia (Bucuresti) au luat mentiuni.
Organizatorii, Consiliul Judetean si Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila, au acordat 1.500 RON pentru Premiul I, 1.000 RON - Premiul II, 700 RON - Premiul III si cAte 200 RON pentru mentiuni. Silvian StAncel (28 de ani) este licentiat al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj (germana/franceza) si cAnta la chitara de 10 ani. AvAndu-l ca idol pe Paco de Lucia, Silvian a fost desemnat cAstigator cu a€žFata din tren" si a€žFumul de tigara", ambele compozitii proprii, muzica si text. Inainte de a se impune la Braila, el a mai cAstigat Marele Premiu al Festivalului de Muzica Folk Alba-Iulia 2006.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.