Detinatoarea eventului in baschetul masculin romanesc, CSU Ploiesti, va debuta, in aceasta seara, de la ora 19, in Grupa A din cadrul FIBA EuroCup, elevii antrenorului Mladen Jojic urmand sa intalneasca, pe teren propriu, puternica grupare spaniola
Detinatoarea eventului in baschetul masculin romanesc, CSU Ploiesti, va debuta, in aceasta seara, de la ora 19, in Grupa A din cadrul FIBA EuroCup, elevii antrenorului Mladen Jojic urmand sa intalneasca, pe teren propriu, puternica grupare spaniola Estudiantes Madrid. Chiar daca ibericii au un palmares impresionant, pigmentat cu o finala de Cupa Korac si o semifinala in Cupa ULEB (n.n. - intrecerea cluburilor continentale profesioniste), ploiestenii spera sa obtina un rezultat notabil la debut, mai ales ca pe teren va reintra si coordonatorul de joc Sasa Ocokolic. Astfel, antrenorul Jojic va arunca in lupta cu galonata echipa din Madrid, care ocupa locul patru in campionatul spaniol, un cinci in care se vor mai regasi americanii Reggie Elliot si Darius Hargrove, dar si pivotii Virgil Carutasu si Milos Zivanovic. Reamintim ca din Grupa A mai fac parte alte doua echipe de calibru, BC Dijon (Franta) si Nahariya (Israel), iar in faza superioara vor accede doar primele doua clasate. De maine seara va intra in focurile FIBA Challenge Cup si vicecampioana autohtona, "U" Mobitelco Cluj, echipa pregatita de Perisic urmand sa debuteze in Grupa B, pe teren propriu, impotriva gruparii BC Boncourt. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.