De 10 ani, admiratorii formatiei asteapta de la Guns noul album, iar Axl a promis solemn ca acesta va aparea ""pana la sfarsitul anului"".

Axl este cel care duce mai departe ""numele"" formatiei, detinand drepturile asupra titulaturii. Pe de alta parte, Slash a infiintat Velvet Revolver, impreuna cu solistul Scott Weiland (Stone Temple Pilot) si doi fosti ""gunneri"". Supergrupul (comparat cu Audioslave) se bucura, in egala masura, de aprecierea publicului si a criticii de specialitate.

PERIPETII CU AXL. Dupa mai multe schimbari de componenta, Axl si-a gasit (in sfarsit!) colegi de grup care sa-l ""ia asa cum e"" si sa-l suporte. In luna mai ei au prezentat (in premiera) materialul noului album la New York, apoi au pornit intr-un lung turneu european, care nu a fost lipsit de ""peripetii"", cu politie, femei si bautura. Dar cel mai important este ca Axl & Co au fost in 18 tari, unde au avut 32 de concerte si un total de peste 700.000 de spectatori.

Citeste si:

SOLD-OUT. ""Am avut un turneu uimitor si pentru noi a fost o experienta fantastica. Vrem sa multumim tuturor fanilor din Europa si Marea Britanie pentru ca ne-au inspirat si ne-au oferit ocazia sa cantam pentru ei"", a spus Axl. Cu acest prilej, formatia s-a rodat pentru urmatoarea serie de concerte, aflata in desfasurare, pe continentul nord-american. Acolo, Gunsa€™ Na€™ Roses (cu Sebastian Bach si Papa Roach in deschidere) a vandut foarte bine biletele de concert, fiind desemnata formatia care a inregistrat cele mai multe spectacole
sold- out.

DE 3 X DISC DE PLATINA Greatest Hits din 2004