De 10 ani, admiratorii formatiei asteapta de la Guns noul album, iar Axl a promis solemn ca acesta va aparea ""pana la sfarsitul anului"". Axl este cel care duce mai departe ""numele"" formatiei, detinand drepturile asupra titulaturii. Pe de

De 10 ani, admiratorii formatiei asteapta de la Guns noul album, iar Axl a promis solemn ca acesta va aparea ""pana la sfarsitul anului"".

Axl este cel care duce mai departe ""numele"" formatiei, detinand drepturile asupra titulaturii. Pe de alta parte, Slash a infiintat Velvet Revolver, impreuna cu solistul Scott Weiland (Stone Temple Pilot) si doi fosti ""gunneri"". Supergrupul (comparat cu Audioslave) se bucura, in egala masura, de aprecierea publicului si a criticii de specialitate.

PERIPETII CU AXL. Dupa mai multe schimbari de componenta, Axl si-a gasit (in sfarsit!) colegi de grup care sa-l ""ia asa cum e"" si sa-l suporte. In luna mai ei au prezentat (in premiera) materialul noului album la New York, apoi au pornit intr-un lung turneu european, care nu a fost lipsit de ""peripetii"", cu politie, femei si bautura. Dar cel mai important este ca Axl & Co au fost in 18 tari, unde au avut 32 de concerte si un total de peste 700.000 de spectatori.

SOLD-OUT. ""Am avut un turneu uimitor si pentru noi a fost o experienta fantastica. Vrem sa multumim tuturor fanilor din Europa si Marea Britanie pentru ca ne-au inspirat si ne-au oferit ocazia sa cantam pentru ei"", a spus Axl. Cu acest prilej, formatia s-a rodat pentru urmatoarea serie de concerte, aflata in desfasurare, pe continentul nord-american. Acolo, Gunsa€™ Na€™ Roses (cu Sebastian Bach si Papa Roach in deschidere) a vandut foarte bine biletele de concert, fiind desemnata formatia care a inregistrat cele mai multe spectacole
sold- out.

DE 3 X DISC DE PLATINA Greatest Hits din 2004


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.