Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania
Varsta: 64 de ani Italianul Donato Chiarini isi incepe astazi mandatul in fruntea Delegatiei Comisiei Europene in Romania. Charini ii succede, astfel, lui Jonathan Scheele, care a indeplinit ro
Seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania
Varsta: 64 de ani Italianul Donato Chiarini isi incepe astazi mandatul in fruntea Delegatiei Comisiei Europene in Romania. Charini ii succede, astfel, lui Jonathan Scheele, care a indeplinit rolul de trimis al Uniunii Europene la Bucuresti din anul 2001 si pana in octombrie 2006. Donato Chiarini a mai fost sef al Delegatiei Comisiei Europene in Somalia (1987-1990), Mozambic (1991-1993), Cipru (1998-2002) si Fosta Republica Iugoslava Macedonia (2002-2005). Dupa mandatul din Macedonia, italianul a lucrat in cadrul Directiei Generale pentru Extindere de la Bruxelles. Pentru ca va fi primul sef al reprezentantei CE in Romania dupa aderarea de la 1 ianuarie 2007, cand misiunea isi schimba statutul, Jurnalul National il declara pe Donato Chiarini ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.