Exerseaza de zor tehnici de vrajitorie. Ultimele ""victime"" ale lui Cove au fost elevii de la Scoala Olga Gudynn si Orfelinatul Sf. Vasile. Printre dovleci, panze de paianjen si masti care mai de care mai infricosatoare, Cove a avut de Hallowee

Exerseaza de zor tehnici de vrajitorie. Ultimele ""victime"" ale lui Cove au fost elevii de la Scoala Olga Gudynn si Orfelinatul Sf. Vasile.

Printre dovleci, panze de paianjen si masti care mai de care mai infricosatoare, Cove a avut de Halloween o misiune grea: sa-i ""vrajeasca"" pe elevii scolii Olga Gudynn si pe oaspetii lor, copiii de la Orfelinatul Sf. Vasile din sectorul 4. Actorul s-a dotat cu ochelari gen Harry Potter, pelerina de vrajitor si o bagheta magica, si-a scos povestile din buzunare, a pus la bataie sarmul personal, dar si experienta lucrului cu cei mici, astfel ca micii lui spectatori au fost cuceriti fara drept de apel.

NASUL ROSU. Asistentul Andreei Marin in emisiunea ""Surprize, Surprize"" este... surprinzator de talentat in a vraji copiii. ""N-am intalnit vreunul pe care sa nu-l pot atrage in joc, cu care sa nu pot comunica. Cred ca ma plac"", ne-a spus Cove. Cu siguranta il ajuta experienta dobandita in cei sapte ani de cand lucreaza intr-un program de ""clowning"" pentru minorii aflati pe patul de spital.

""Impreuna cu cativa colegi, mergem saptamanal sa-i inveselim pe copiii internati cu diverse probleme de sanatate. Ne punem nasuri rosii si costume de clovn, le spunem povesti si glume, facem mici trucuri, doar sa uite pentru cateva ore ca se afla in spital. Pentru acest program am fost instruiti atat in Romania, cat si in Olanda"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.