Apare in momentele dificile ale vietii. Te ispiteste si te face sa uiti de tine. Este femeia care salveaza sufletele. Te invata sa iubesti pentru prima oara cu adevarat. Ti se parea incredibil de crezut ca te poti amoreza. Spuneai ca iubirea este
Apare in momentele dificile ale vietii. Te ispiteste si te face sa uiti de tine. Este femeia care salveaza sufletele. Te invata sa iubesti pentru prima oara cu adevarat. Ti se parea incredibil de crezut ca te poti amoreza.

Spuneai ca iubirea este pentru prosti. Ea te-a schimbat. Si-a intins palmele calde pe tamplele tale si te-a facut sa uiti de viata ta anosta si singuratica. Adulmeci, vibrezi, exclami... Fiecare dintre noi avem nevoie de o astfel de femeie. Ea nu alege la intamplare si nu uita pe nimeni, insa pentru ca este atat de dorita vine doar cand incetezi sa mai speri ca miracolul se va produce si pentru tine. Nu-i cauta parfumul acolo unde nu e. Asteapta! Deschide-ti inima si va veni sa-ti dea acel sarut pentru noptile reci.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.