Dintre toate duetele realizate de Stefan Banica pentru albumul sau, starul l-a ales pe... DJ Phantom sa apara in noul videoclip. Totodata, piesa ""Toata lumea danseaza"" va fi si tema spectacolului de Craciun al juniorului. Banica Jr s

Dintre toate duetele
realizate de Stefan Banica pentru albumul sau,
starul l-a ales pe...
DJ Phantom sa apara in noul videoclip. Totodata, piesa ""Toata lumea danseaza"" va fi si tema spectacolului de Craciun
al juniorului.

Banica Jr se pregateste (cu mult avant) pentru filmarile unui nou videoclip la piesa ""Toata lumea danseaza"". O figuratie impresionanta, insertii 3D, regizor: Petre Nastase. Doar atat a lasat Stefan sa se cunoasca despre intreaga operatiune artistica. Locul de filmare este tinut inca sub tacere, probabil pentru ca fanii sa nu asedieze ""platoul"". Se prea poate ca echipa sa nu fi gasit inca decorul potrivit.

De ce l-a vrut Banica tocmai pe DJ Phantom in acest videoclip? Avea, slava Domnului!, de unde sa aleaga! Angela Similea, Gabriel Cotabita, Nicu Alifantis, A.G. Weinberger, Bodo (Proconsul), Andra, Nicola, Loredana sau Andreea Banica (sotia) ar fi putut la fel de bine sa ""joace"" alaturi de actorul-cantaret intr-o poveste muzicala.

TREI ZILE. De altfel, noul extras pe single va promova spectacolul de Craciun, pe care Stefan Banica Jr il organizeaza de cinci ani incoace. Noutatea in 2006 este ca artistul va dansa si va canta trei zile in sir la Sala Palatului. Mare curaj!

Probabil ca succesul de care
s-a bucurat in anii precedenti nu i-a ajuns si a simtit nevoia sa mai scoata bilete la vanzare pentru inca o zi de spectacol. Asadar, ""Craciunul lui Banica"" va fi in perioada 15-17 decembrie. Pregatirile sunt in toi, protagonistul ""antrenandu-se"" cu dansatori profesionisti. Tema concertelor a fost aleasa sub influenta emisiunii ""Dansez pentru tine"", de la Pro TV. Stefan Banica a vazut ce audienta are si a trecut la atac. Craciun fericit!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.