Mircea Rednic era, evident, multumit de rezultatul final, si si-a facut si o autocritica pentru ca a epuizat schimbarile inca din minutul 57. "M-am grabit cand l-am introdus pe Ze Kalanga, aveam 1-0 si trebuia sa mai astept. Am trecut si examenul ast
Mircea Rednic era, evident, multumit de rezultatul final, si si-a facut si o autocritica pentru ca a epuizat schimbarile inca din minutul 57. "M-am grabit cand l-am introdus pe Ze Kalanga, aveam 1-0 si trebuia sa mai astept. Am trecut si examenul asta, nimeni nu poate sa ne mai conteste. Am intalnit o echipa buna, care ne-a pus probleme la mijloc, unde a dominat, a reusit sa faca de acolo si golul printr-o deviere. Baietii au dat dovada de mult caracter, am luptat pana la final si au castigat, sunt fericit pentru ei", a spus antrenorul liderului. Rednic a comentat si cele doua cartonase rosii incasate de Moti si de Margaritescu: "Nu pot sa ma bucur suta la suta, din cauza celor doua eliminari. La Margaritescu n-am ce sa zic, a facut un fault si a luat al doilea rosu, dar la Moti e nepermis la acest nivel, se vede lipsa de experienta". Antrenorul dinamovist a vorbit si despre titularizarea lui Ganea, cel care a creat scandal in zilele premergatoare partidei. "Mi-am respectat cuvantul cu Ganea, conform rotatiei, am pregatit jocul cu el titular, a muncit mult si in seara asta, dar s-a vazut ca nu a mai fost Ganea pe care il stim, tocmai din cauza problemelor care au fost saptamana asta. Sper sa inteleaga ca el trebuie sa joace, sa-i lase pe actionari sa vorbeasca, sa-l lase pe antrenor in pace, pentru ca ar fi pacat sa stricam o atmosfera asa frumoasa", a mai spus Rednic. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.