Pentru ca n-au intervenit la timp, autoritatile romane au lasat ca MISA, organizatia mama a pseudo-yogagiilor lui Grig Bivolaru, sa se impuieze. Bautorii de pipi, altfel mari facatori de bani, au deschis o droaie de fundatii, asociatii, firme. Cand s

Pentru ca n-au intervenit la timp, autoritatile romane au lasat ca MISA, organizatia mama a pseudo-yogagiilor lui Grig Bivolaru, sa se impuieze. Bautorii de pipi, altfel mari facatori de bani, au deschis o droaie de fundatii, asociatii, firme. Cand se mai taie, prin cercetare penala, un brat al caracatitei, mai creste imediat la loc o coada, ca la soparle. ""Fundatia Cultural-Umanitara Sophrozin"" este un ceva, un fel de mat gros al MISA.

In conducerea ei s-au perindat, de exemplu, distinsa doamna Carmen Enache, regizoarea filmului cu judecatoarea porno sau Oltea Mutulescu, o fosta jurnalista aflata mult timp intre apropiatii omului cu fata de peste mort, Grig Bivolaru.

LECTIE. La catedra sta intotdeauna maestrul MISA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.