Ieri, iesirea spre autostrada Bucuresti-Pitesti a fost blocata din cauza lucrarilor de asfaltare de pe bulevardul Iuliu Maniu, executate la 7 grade Celsius, sub rafale de ploaie si in plina alerta de ninsoare. Desi STAS-ul prevede temperaturi de cel
Ieri, iesirea spre autostrada Bucuresti-Pitesti a fost blocata din cauza lucrarilor de asfaltare de pe bulevardul Iuliu Maniu, executate la 7 grade Celsius, sub rafale de ploaie si in plina alerta de ninsoare. Desi STAS-ul prevede temperaturi de cel putin 10 grade Celsius si umiditate scazuta, utilajele firmei STRABAG asfaltau de zor pe bulevardul Iuliu Maniu - artera reabilitata complet, in urma cu doi ani. Gheorghe Udriste, directorul Directiei Transporturi, Drumuri si Sistematizarea Circulatiei din cadrul municipalitatii a refuzat sa explice motivul pentru care firma lucreaza la temperaturi sub STAS, transmite Mediafax.
Toata ziua de ieri, pe Iuliu Maniu - artera cu trei benzi de circulatie pe sens - se circula bara la bara, doar pe o singura banda, soferii fiind nevoiti sa ocoleasca utilajele care decopertau carosabilul. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.