Nici nu a nins bine, ca Romania deja sufera. Circulatie infernala si accidente peste tot. Acesta a fost tabloul zilei de ieri in intreaga tara. DRUMURI. Un accident in lant, soldat cu ranirea a trei persoane, a avut loc ieri la kilometrul 105 al

Nici nu a nins bine, ca Romania deja sufera. Circulatie infernala si accidente peste tot. Acesta a fost tabloul zilei de ieri in intreaga tara.

DRUMURI. Un accident in lant, soldat cu ranirea a trei persoane, a avut loc ieri la kilometrul 105 al Autostrazii Bucuresti - Pitesti. In jurul orei 10:00, trei femei impingeau un autoturism Daewoo Nubira care se defectase. In spatele lor a oprit o Dacia Pick-up, al carei sofer avea intentia sa le ajute pe cele trei. Dupa cateva secunde, un autoturism Skoda, condus cu viteza neadaptata la conditiile de drum, a lovit Dacia, care a intrat in prima masina oprita pe marginea drumului. Ulterior, alte patru masini venite din spate s-au tamponat usor. In accident au fost grav raniti una dintre cele trei femei, soferul Daciei si cel al Skodei. Un record absolut s-a realizat in judetul Harghita, acolo unde in numai doua ore s-au inregistrat 35 de accidente. Ziua de ieri a fost una plina de ninsoare si in Moldova.

SIBIU. Si DJ 106A Sibiu - Paltinis a fost blocat, ieri pentru cateva ore, dupa ce ninsoarea a asternut un strat de peste 20 cm de zapada peste statiunea Paltinis, amplasata la cea mai inalta altitudine din Romania. Mijloacele de transport in comun si cele private au fost obligate sa se opreasca in zona denumita Valari, in asteptarea mijloacelor de deszapezire. Accesul spre statiunea Paltinis a fost posibil abia dupa ora 13:00.

TURISM. Surpriza cea mare vine de pe Valea Prahovei. A nins si aici, iar primarul Busteniului, Emanoil Savin, a cerut administratorilor de la partia Kalinderu pornirea instalatiilor care produc zapada in mod artificial. In aceste conditii, tinand cont ca la munte se inregistreaza temperaturi de - 5 grade Celsius, nu ar fi exclus ca astazi sa se schieze la Busteni. A mai nins si pe Valea Jiului, dar sezonul de schi la Straja inca nu a inceput.

AVERTIZARE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.