Dupa meciul cu Hapoel, desi echipa sa nu a acumulat decat doua puncte in clasamentul grupei, Razvan Lucescu este de parere ca partida din Giulesti cu Mlada Boleslav nu va fi decisiva in privinta calificarii. Stari de spirit diferite in randul de

Dupa meciul cu Hapoel, desi echipa sa nu a acumulat decat doua puncte in clasamentul grupei, Razvan Lucescu este de parere ca partida din Giulesti cu Mlada Boleslav nu va fi decisiva in privinta calificarii.

Stari de spirit diferite in randul delegatiei giulestene la sosirea in Romania. Daca jucatorii si Lucescu junior s-au declarat satisfacuti de deznodamantul partidei, George Copos nu s-a ferit sa-si arate dezamagirea.

IREALIST. ""Partida a iesit bine, nu a fost nici mai usor, nici mai greu decat ma asteptam"", a afirmat Razvan Lucescu. Apoi, acesta a facut doua declaratii surprinzatoare. ""Am controlat jocul si, pana la urma, suntem invincibili in Europa"", a punctat tehnicianul, uitand ca, in ultimele minute ale intalnirii, Hapoel a avut cateva situatii foarte bune de gol la poarta Rapidului, fata de numai una a echipei sale, ratata de Grigore. Cealalta: ""Cu patru puncte, in functie si de celelalte rezultate, ne calificam"". Astfel, dupa Lucescu, meciul cu Mlada Boleslav nu va avea in nici un caz un caracter decisiv.

CREDINCIOS. In contradictie cu antrenorul, Copos a mentionat: ""Hapoel era de batut, dar acele doua erori din aparare ne-au privat de o victorie"". Patronul giulestenilor asteapta ca Divinitatea sa-i intoarca gestul pe care l-a facut in ajunul meciului, cand a vizitat Mormantul Sfant: ""Poate o sa avem mai mult noroc in viitor daca o sa mai mergem in locuri sfinte"".

SAPUNARU, APARAT DE RAZVAN


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.