Gigi Becali, patronul Stelei, a revenit ieri linistit si satisfacut de la Madrid, in ciuda infrangerii greu de digerat din meciul cu Real. Dupa ce a apreciat atitudinea jucatorilor sai pe "Santiago Bernabeu", afirmand ca o astfel de prestatie ar fi v
Gigi Becali, patronul Stelei, a revenit ieri linistit si satisfacut de la Madrid, in ciuda infrangerii greu de digerat din meciul cu Real. Dupa ce a apreciat atitudinea jucatorilor sai pe "Santiago Bernabeu", afirmand ca o astfel de prestatie ar fi vrut si la Bucuresti, patronul ros-albastrilor i-a luat apararea lui Banel Nicolita, autorul autogolului care a adus tristetea in Romania. "A fost ghinion, s-a intamplat, asta este. Daca eram la conducere pe tabela, daca era un autogol care influenta calificarea, puteam sa zic ceva, dar asa chiar ca nu are rost", a comentat Gigi. El s-a referit si la justetea scorului final. "Nu putem spune ca am avut ghinion, pentru ca si Real a avut ocazii foarte mari, a ratat si un 11 metri, chiar daca am avut si noi momente bune, cand am controlat jocul", a precizat Becali. Patronul din Ghencea a facut si un bilant al primelor patru jocuri disputate de Steaua in cea mai prestigioasa competitie intercluburi si a ajuns si la o concluzie. "Mi-am cam dat eu seama cum e cu Liga asta a Campionilor, e clar, imi trebuie patru-cinci ani sa construiesc o echipa si sa ma pot bate cu cluburi atat de mari. Obiectivul nostru este acum castigarea Cupei UEFA, ne vom bate si la titlu, chiar daca avem sanse mici", a spus Gigi Becali. Boss-ul Stelei a vorbit si despre convorbirile pe care le-a avut cu Ramon Calderon, presedintele madrilenilor. "Mi-a spus sa stau linistit, ca va invinge la Kiev, ca se vorbea ca va juca echipa a doua a Realului si ca imi pastreaza un loc langa el la finala Ligii Campionilor. In rest, am vorbit treburi personale, a vrut sa-mi cunoasca familia", a incheiat Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.