Contribuabilii vor depune deconturi de TVA si pentru achizitiile intracomunitare, inclusiv pentru achizitiile de mijloace de transport noi sau de produse accizabile, prin completarea de noi formulare, informeaza Agentia Nationala de Administrare Fisc
Contribuabilii vor depune deconturi de TVA si pentru achizitiile intracomunitare, inclusiv pentru achizitiile de mijloace de transport noi sau de produse accizabile, prin completarea de noi formulare, informeaza Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). Modelul si continutul formularelor "Decont de taxa pe valoarea adaugata" si "Decont special de taxa pe valoarea adaugata" vor fi aprobate printr-un ordin al ministrului Finantelor Publice, al carui proiect a fost publicat pe pagina de Internet a ANAF. Conform noilor reglementari in domeniul taxei pe valoare adaugata, sfera operatiunilor pentru care contribuabilii au obligatia sa depuna decont special pe taxa pe valoare adaugata a fost extinsa si pentru achizitiile intracomunitare, inclusiv cumpararile de mijloacele de transport noi sau de produse accizabile. In consecinta, este necesara elaborarea unui nou formular de decont special de taxa pe valoarea adaugata. Noile formulare vor fi utilizate odata cu declararea obligatiilor fiscale aferente lunii ianuarie 2007. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.