Jean Tigana l-a desfiintat dupa meci pe arbitrul Darko Ceferin, iar Mircea Lucescu, care a antrenat in trecut ambele echipe, i-a dat dreptate francezului. Dupa parerea antrenorului lui Sahtior Donetk, victoria lui Dinamo este nemeritata, slovenu

Jean Tigana l-a desfiintat dupa meci pe arbitrul Darko Ceferin, iar Mircea Lucescu, care a antrenat in trecut ambele echipe, i-a dat dreptate francezului.

Dupa parerea antrenorului lui Sahtior Donetk, victoria lui Dinamo este nemeritata, slovenul Ceferin acordand gratuit penalty-ul din care Niculescu a inscris golul decisiv.

VEHEMENT. Infrangerea lui Besiktas nu i-a picat deloc bine antrenorului turcilor. Tigana a aparut la conferinta de presa ca un pachet de nervi si s-a lansat intr-un atac dur la adresa centralului Darko Ceferin. ""Arbitrul i-a refuzat un gol valabil lui Deivson. Am revazut imaginile si pot spune ca este o rusine de arbitraj. Ce sa mai zic despre penalty? Cel care merita cartonasul rosu este Ceferin"". Antrenorul lui Sahtior, Mircea Lucescu, a spus pentru cotidianul turc Vatan ca ""vulturii"" nu meritau sa piarda: ""Pacat de Besiktas! Este trist ca nu a fost recompensata pentru lupta pe care a dat-o, mai ales ca s-a comportat ca si cum ar fi stapanit terenul"". Tehnicianul roman a explicat de ce considera nemeritata victoria lui Dinamo: ""Arbitrul a gresit la faza penalty-ului, n-a fost nici o infractiune acolo"". Il Luce a concluzionat: ""Besiktas este echipa care a ratat victoria"".

CONTRADICTIE. Tehnicianul ""cainilor"", Mircea Rednic, a vazut altceva. ""Am avut un penalty, unul chiar foarte clar la un hent in careu, la o faza premergatoare loviturii de la 11 metri, care nu ni s-a dat. La inceput, si eu am fost putin suparat pe Ceferin, pentru ca fluiera orice, dar, per total, cred ca a fost un arbitraj bun. Victoria a fost meritata.""

GANEA SI MOTI, JUDECATI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.