In primele noua luni ale acestui an au disparut 874 de minori. Conform datelor Politiei Romane, 84 dintre copii nu implinisera varsta de 10 ani la data disparitiei. Cele mai multe cazuri sunt plecari voluntare de acasa, datorate neintelegerilor c
In primele noua luni ale acestui an au disparut 874 de minori. Conform datelor Politiei Romane, 84 dintre copii nu implinisera varsta de 10 ani la data disparitiei.

Cele mai multe cazuri sunt plecari voluntare de acasa, datorate neintelegerilor cu parintii, absentelor de la scoala sau notelor proaste. De cele mai multe ori, copiii sunt gasiti la timp de Politie sau se intorc ei singuri acasa. Exista insa si disparitii neelucidate. Despre Andreea Simon, fetita de 9 ani din Miercurea Ciuc, nu se mai stie nimic de la 15 decembrie anul trecut. Emisiunea ""Arta supravietuirii"", difuzata pe TVR 2 duminica, de la ora 15:30, va prezenta povestea fetitei, dar si sfaturi adresate parintilor pentru a preveni disparitia copiilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.