Omul de afaceri Arpad Paskany, care patroneaza echipa de fotbal CFR Cluj, este principalul finantator al trustului de presa "Gazeta", din care fac parte jurnalistii arestati pentru santaj, a sustinut, ieri, liderul PIN, Cozmin Gusa. El l-a atacat dur
Omul de afaceri Arpad Paskany, care patroneaza echipa de fotbal CFR Cluj, este principalul finantator al trustului de presa "Gazeta", din care fac parte jurnalistii arestati pentru santaj, a sustinut, ieri, liderul PIN, Cozmin Gusa. El l-a atacat dur pe Paskany, declarand ca afacerile acestuia "nu sunt dintre cele mai curate" si, mai mult, ca ar putea fi la originea campaniei de presa sustinute de peste un an de trustul "Gazeta" impotriva sa. "Finantatorul principal al acestor gazetari care sunt arestati astazi se numeste Arpad Paskany, patronul echipei de fotbal CFR Cluj, un om care face afaceri deloc in interesul statului roman. Foarte multi bani ii are de la fundatii din Ungaria, fondate de catre statul maghiar. Domnul Paskany este beneficiarul unui contract extrem de special de la Bursa Romana, prin care Posta Romana s-a dotat cu autoturisme noi Chevrolet fara licitatie", a declarat Gusa, potrivit Mediafax. In plus, deputatul PIN a sugerat ca patronul CFR Cluj l-ar putea influenta pe liderul PD Emil Boc, fiind unul dintre sponsorii PD. Potrivit lui Gusa, Paskany a dorit aparitia unor articole calomnioase la adresa sa in trustul "Gazeta" pentru a-l intimida, incercand astfel sa opreasca atacul dur al liderului PIN la adresa UDMR. Gusa a afirmat ca nu a fost direct santajat de catre cei cinci jurnalisti, dar considera ca toata campania de presa impotriva sa era dusa cu scopul de a-l determina sa le dea bani. In replica, Arpad Paskany a declarat ca Gusa este "manevrat" de oameni de afaceri din Cluj, iar afirmatiile acestuia sunt "aberatii". (R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.