Portarul stelist Cornel Cernea, care a avut o prestatie remarcabila pe "Santiago Bernabeu", a facut la finalul meciului cu Real Madrid o declaratie surprinzatoare. "De la iarna, nu cred ca voi mai fi la Steaua! Vad si eu prin ziare ca vin 15 portari,
Portarul stelist Cornel Cernea, care a avut o prestatie remarcabila pe "Santiago Bernabeu", a facut la finalul meciului cu Real Madrid o declaratie surprinzatoare. "De la iarna, nu cred ca voi mai fi la Steaua! Vad si eu prin ziare ca vin 15 portari, ca vin 20. S-a pus o presiune foarte mare pe Carlos si pe mine cu aceste speculatii", a spus Cernea, care a dat de inteles ca sefii clubului nu i-au iertat escapadele nocturne in care a fost insotit de portughez. "Este mai mult ca sigur ca din iarna nu mai raman la Steaua, nu ati vazut ca nu sunt dorit? Acum, practic, sunt in probe, sa ma ia si pe mine cineva in iarna! Sigur nu mai stau. Asa simt eu, simt ca nu mai sunt dorit", a mai adaugat Cernea. Acesta considera ca Steaua a avut ghinion in meciul cu Real, pierdut cu 0-1 in urma unui autogol al lui Nicolita. "A fost ghinion, nesansa. Nu ne parea rau daca macar era un gol normal. Eu am incercat sa degajez mingea, Banel nu s-a uitat la mine si asta a fost, se mai intampla", a spus Cernea. Despre prestatia sa, portarul din Ghencea a spus: "Am avut noroc la cateva interventii. Asa este la portari: ai noroc, esti mare, nu ai, esti slab!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.