Ioan Lazar, principalul suspect in cazul copilului din Hanesti ucis, a fost prins aseara in Saveni de politisti. Barbatul a fost saltat din locuinta unor cunostinte. Conform propriilor declaratii, barbatul a fugit din Spitalul de Psihiatrie Botos
Ioan Lazar, principalul suspect in cazul copilului din Hanesti ucis, a fost prins aseara in Saveni de politisti. Barbatul a fost saltat din locuinta unor cunostinte. Conform propriilor declaratii, barbatul a fugit din Spitalul de Psihiatrie Botosani unde fusese internat din cauza ca nu mai suporta regimul. El afirma ca a plecat din spital in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 02:00, prin indepartarea gratiilor de la camera. Ulterior, Lazar s-a indreptat catre Saveni cu o masina de ocazie. De teama ca ar putea fi recunoscut, barbatul a mers o bucata de drum pe jos, motiv pentru care a ajuns in Saveni aseara. La intrarea in localitate, el a fost observat de politistii din zona. Acestia au preferat sa-l lase pe barbat sa mearga la cunostinta lui, de unde puteau sa-l retina mai usor. De la inceputul investigatiilor, Ioan Lazar a fost considerat principalul suspect in cazul crimei. Desi prins, procurorii nu au inca nicio proba pentru arestarea lui Lazar.
Potrivit anchetatorilor, indicii foarte clare vor fi abia atunci cand de la IML vor veni rezultatele necropsiei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.