FESTIVAL FOLK. Astazi, la Casa Tineretului din Braila, incepe un nou festival national de folk, ""Omul cu o chitara"". In afara concursului, vor canta: Tatiana Stepa, Mircea Vintila, Victor Socaciu (vineri), Ada Milea, Maria Gheorghiu, Vasile Seicar

FESTIVAL FOLK. Astazi, la Casa Tineretului din Braila, incepe un nou festival national de folk, ""Omul cu o chitara"". In afara concursului, vor canta: Tatiana Stepa, Mircea Vintila, Victor Socaciu (vineri), Ada Milea, Maria Gheorghiu, Vasile Seicaru (sambata), Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Marius Batu (duminica). (A.R.)

SPECIAL DJ. ProFM a pregatit clubberilor o serie de petreceri pe sufletul lor. In aceasta seara, Guido Schneider preia controlul platanelor in Studio Martin! Iar maine petrecerea continua cu Miss Sunshine. In Club Eclipse, ProFM si Synthplants au pus la cale o noua ""sesiune"" de beat-uri cu Eelke Kleijn, Ali Nasser si Vania.

GLAM. In aceasta seara, Kristal Glam Club promite o noapte ca-n Ibiza alaturi de Dan Ghenacia, special guest. Iar maine seara va asteapta un show exploziv, ""Amsterdam sensation (White Edition""), alaturi de X Press 2 (UK), MC Roial. (R.G.)

BERTZI & PITTIS. Florian Pittis, Ducu Bertzi, Marius Batu si Florian Nenita vor concerta in aceasta seara, incepand cu ora 20:30, in Yellow Club.

PARTY. In spiritul Tuborg Christmas Brew, compania URBB lanseaza berea speciala de Sarbatori prin actiuni neconventionale organizate in fiecare week-end, in perioada 6.11-10.12. Zeci de party-uri surpriza cu DJ, in baruri si pub-uri din intreaga tara. (R.G.)
Smokin Jo. Celebra Smokin Jo (foto) mixeaza pentru brasoveni in aceasta seara in Hush Hush Club. De worm-up se vor ocupa Livio si Myron. Smokin Jo este singura femeie Dj care a castigat premiul ""Dj-ul anului"" si a colaborat cu The Pet Shop Boys, Shunk Anansie, Jay Kay. Biletul costa 35 RON. (M.N.)

LA MULTI ANI! Blackbeers implineste in aceasta toamna sapte ani de activitate. Oradenii vor sarbatori cei sapte ani cu un turneu deosebit: sapte concerte, in perioada 9-25 noiembrie, in sapte cluburi care au avut un rol deosebit in cariera trupei. (R.G.)

& MORE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.