Cercetarea sociologica din acest an, realizata de Realitatea TV in colaborare cu TNS-CSOP, CURS, IMAS si INSOMAR, se refera la elitele conducatoare si la ""elitele conduse"". Romanii vor hotari si in acest an care ii sunt elitele - conduca

Cercetarea sociologica din acest an, realizata de Realitatea TV in colaborare cu TNS-CSOP, CURS, IMAS si INSOMAR, se refera la elitele conducatoare
si la ""elitele conduse"".

Romanii vor hotari si in acest an care ii sunt elitele -
conducatoare si, respectiv, conduse. Din ultima categorie fac parte: scriitorii, istoricii, arhitectii, avocatii si medicii chirurgi. Duminica, de la ora 16:30, la ""Zece pentru Romania"" aveti prilejul sa va intalniti cu reprezentantii acestor elite. Pe scena vor fi prezenti Tudor Octavian - scriitor, editorialist Jurnalul National, Corina Dragotescu, director editorial Adevarul, Catalin Avramescu - editorialist Cotidianul, profesor de stiinte politice, Ovidiu Nahoi - editorialist Evenimentul zilei. Motivul: ""spectacolul zilnic este oferit in societate de ziaristul - comentator"". In sala au fost invitati prof. dr. Irinel Popescu, sef Clinica chirurgie generala si transplant hepatic - Institutul Fundeni; Nicolae Breban, scriitor; Ana Diculescu Sova - avocat, membra a Baroului Bucuresti si a Uniunii Internationale a Avocatilor; Andrei Musetescu - CSOP, Marin Burcea - CURS, Mirela Tudoran - IMAS, Gabriel Dragomir - INSOMAR.

DISCUTII. Unele dintre subiectele dezbatute de cei prezenti vor fi ce reprezinta elita in Romania si de ce profesiile liberale pierd, ca expunere si notorietate, in fata manelistilor, starletelor, politicienilor si oamenilor de afaceri de carton. O alta intrebare ar fi de ce aceste elite ""conduse"" nu se manifesta la scara vietii sociale, fiind aruncati astfel in ""intunericul necunoasterii"". Ce concluzii vor trage invitatii la ""Zece pentru Romania"" veti afla urmarind emisiunea ce va fi transmisa duminica, la Realitatea TV, incepand cu ora 16:30.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.