Scriitor si publicist
Varsta: 54 de ani La Muzeul National al Literaturii Romane au avut loc vineri trei evenimente succesive, al caror protagonist a fost scriitorul si publicistul Nichita Danilov. Incepand cu ora 15:00 s-a deschis publicu
Scriitor si publicist
Varsta: 54 de ani La Muzeul National al Literaturii Romane au avut loc vineri trei evenimente succesive, al caror protagonist a fost scriitorul si publicistul Nichita Danilov. Incepand cu ora 15:00 s-a deschis publicului larg vernisajul unei expozitii cu fotografii despre Vietnam, imagini surprinse de Danilov in septembrie, anul acesta, intr-o vizita facuta in tara din sud-estul Asiei. Apoi, la ora 17:00, scriitorul si-a lansat volumul ""Capete de rand"", o carte ce contine portrete literare ale unor binecunoscuti scriitori contemporani, precum si o serie de eseuri despre literatura, aparuta la Editura Paralela 45. Seara s-a incheiat cum nu se putea mai frumos, cu un recital de poezie sustinut de acelasi Nichita Danilov. Pentru seria de evenimente oferita publicului la MNAR, Jurnalul National il declara pe Nichita Danilov ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.