Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, a declarat ieri ca fotbalistul dinamovist Ionel Ganea nu intra in vederile clubului pe care il conduce, fiind exclus un eventual transfer al atacantului la formatia "viola". "Ionel Ganea este un jucator mare
Marian Iancu, patronul lui Poli Timisoara, a declarat ieri ca fotbalistul dinamovist Ionel Ganea nu intra in vederile clubului pe care il conduce, fiind exclus un eventual transfer al atacantului la formatia "viola". "Ionel Ganea este un jucator mare, care a confirmat pe toate planurile, cu o carte de vizita impresionanta, nu trebuie sa vorbim noi despre el, dar nu intra in vederile noastre. Nu este profilul de jucator care sa intre in vizorul nostru", a spus Iancu. Acesta a respins ideea ca atacantul dinamovist sa se fi autopropus la Timisoara. "E posibil sa fi vorbit cu altcineva din cadrul clubului, cu mine nu a discutat nimic", a mai spus oficialul clubului timisorean. Tot ieri, Mircea Rednic l-a contrazis pe Iancu, anuntand ca stia de faptul ca Ganea s-a autopropus clubului banatean. "Stiam ca si-a oferit serviciile celor de la Poli Timisoara. Eu am avut o discutie cu el si i-am spus sa aiba rabdare pana in iarna cand vom vedea ce vom face. Eu nu-mi doresc sa plece nici un jucator, iar fotbalistii care vor veni vor fi adusi la sugestia mea", a declarat Mircea Rednic. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.