Olympique Lyon si-a atins un prim obiectiv: s-a calificat in optimile Ligii Campionilor, dupa ce a invins miercuri seara, cu 1-0, pe Dinamo Kiev.
Unicul gol al partidei, marcat in minutul 14, a purtat semnatura lui Karim Benzema. Campioana Fr
Olympique Lyon si-a atins un prim obiectiv: s-a calificat in optimile Ligii Campionilor, dupa ce a invins miercuri seara, cu 1-0, pe Dinamo Kiev.
Unicul gol al partidei, marcat in minutul 14, a purtat semnatura lui Karim Benzema. Campioana Frantei, care are punctaj plin in grupa, vrea acum sa isi asigure primul loc. PROGRES. Desi Lyon a obtinut calificarea tot dupa patru etape, la fel ca si in sezonul trecut, antrenorul Gerard Houllier considera ca echipa sa este in ascensiune. ""Am progresat fata de anul trecut, prin faptul ca nu am primit nici un gol. Dinamo Kiev a confirmat ceea ce stiam. Este o echipa dinamica si are o tehnica ofensiva remarcabila. Ne-am calificat, acum trebuie sa terminam grupa pe primul loc. La Madrid, impotriva lui Real, un rezultat de egalitate ne-ar folosi in acest sens"", a spus tehnicianul francez. LUPTA. Chiar daca Dinamo nu mai are nici o sansa de calificare, antrenorul Anatoli Demianenko spune ca formatia ucraineana va lupta in continuare. ""Dinamo a fost la inaltime, mai ales in repriza a doua. Ne-am creat ocazii, dar nu a fost suficient. Totusi, am intalnit una dintre cele mai bune echipe din Europa"", a afirmat Demianenko. DUEL. Titular la Kiev, Florin Cernat (dreapta) a iesit invins din confruntarea cu Benzema, autorul unicului gol


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.