Maine seara, comunitatea hip-hop din Romania va avea parte de un show de exceptie: Promoe, cel mai apreciat rapper european al momentului, va concerta pentru prima data in tara noastra. Desi vedetele hip-hop sunt de obicei pretentioase si amatoa

Maine seara, comunitatea hip-hop din Romania va avea parte de un show de exceptie: Promoe, cel mai apreciat rapper european al momentului, va concerta pentru prima data in tara noastra.

Desi vedetele hip-hop sunt de obicei pretentioase si amatoare de petreceri si excese, Promoe face insa exceptie. Lista cu cerintele artistului cuprinde multe sucuri naturale (portocale, grapefruit, mere, morcovi), bere si apa minerala. In schimb, organizatorii trebuie sa fie foarte atenti cu meniul, caci Promoe este un vegetarian convins! Mai exact, tine permanent post: nici un produs de provenienta animala, nici macar oua sau lapte, ci doar legume, fructe si derivate vegetale - hummus, tofu, branzeturi din soia, babaganouj sau guacamole. Adept al unui stil de viata sanatos, rapperul suedez si-a sustinut principiile si prin intermediul muzicii, condamnand in numerose piese efectele nefaste ale alimentatiei de tip fast-food. Promoe va veni insotit de o echipa de cinci oameni, incluzand inca trei artisti care vor evolua alaturi de el pe scena: doi solisti vocali (Linn Segolson si Jeppe Körsbär) si DJ Large, producatorul hit-single-urilor ""These Walls Dona€™t Lie"" si ""Headache"".

TIMP LIBER. Cu un program impartit intre turnee, ore de studio si administrarea propriilor afaceri, e greu de crezut ca Promoe mai are si timp de distractie. Totusi, hip-hop-erul suedez isi petrece timpul liber jucand sah sau preparand mancare vegetariana. Pentru vacante, destinatiile preferate sunt Cuba, Maroc si mai ales Jamaica, unde rapperul ""rasta"" se relaxeaza... tot muncind! Piesa de pe noul album, ""White mana€™s burden"", a fost inregistrata intr-un studio din Kingston, Jamaica, alaturi de nume celebre ale genului reggae: Daville, Assassin si Capleton. ""E prima oara cand vin in Romania si am mari asteptari! Sa nu indrazniti sa ratati concertul!"", a sustinut liderul trupei Looptroop intr-un mesaj adresat fanilor pe pagina oficiala a evenimentului, www.hadesrecords.com. Biletele de 30 RON mai pot fi achizitionate atat de la adresa mentionata mai sus, cat si de la magazinul Rulez si Clubul B-52 din Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.