Pelicula de groaza "Saw 3", lansata la sfarsitul saptamanii trecute si devenita lider de box office in America de Nord si in unele tari din Europa, a provocat lesinuri si crize de panica printre spectatorii din salile de cinema din Marea Britanie. Pe
Pelicula de groaza "Saw 3", lansata la sfarsitul saptamanii trecute si devenita lider de box office in America de Nord si in unele tari din Europa, a provocat lesinuri si crize de panica printre spectatorii din salile de cinema din Marea Britanie. Personalul unei sali de cinema din Stevenage, Marea Britanie, a fost nevoit sa cheme ambulanta de trei ori din cauza unor persoane care au lesinat in timpul horror-ului "Saw 3" (Puzzle mortal 3). O femeie a fost transportata la spital si alte doua persoane adulte au fost tratate pe loc de medici, dupa ce au lesinat in sala de cinema. La un alt cinematograf din Peterborough, un barbat a lesinat "din cauza continutului filmului".
"Daca stii ca esti slab de inger nu te duce", a avertizat un purtator de cuvant al East of England Ambulance Service. "Nu vrem sa influentam pe nimeni sa nu vizioneze acest film. Dar daca oamenii doresc sa-l vada, trebuie sa fie pregatiti si, daca simt ca li se face rau, ar trebui sa plece", a adaugat acesta. "In mod evident este vorba despre un film sangeros. Unele scene sunt oribile", a declarat un spectator. Toate incidentele au avut loc vineri, in ziua lansarii filmului, una dintre cele mai solicitante nopti ale saptamanii pentru serviciul de la ambulanta. Filmul dureaza doua ore si zece minute si este dominat de scene mai mult sau mai putin sangeroase, orchestrate de un nebun care doreste ca victimele sale, toate detinatoare de secrete intunecate, "sa aprecieze viata". "Puzzle mortal 3", cea mai noua pelicula cu criminalul Jigsaw, a ajuns pe primul loc in box office-ul nord-american la sfarsitul saptamanii trecute, cu incasari de 34,4 milioane de dolari. Este cea mai mare suma incasata la lansarea pe marile ecrane de un film din seria "Puzzle mortal". Originalul a avut incasari de 18,3 milioane de dolari, in 2004, in timp ce "Puzzle mortal 2" a avut incasari de 31,7 de milioane de dolari, in 2005. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.