De neoprit in campionat, Dinamo nu s-a mai descurcat la fel de bine si in Cupa UEFA. Elevii lui Rednic au luat trei puncte, insa trupa lui Jean Tigana i-a facut sa sufere pana in ultima clipa.

Conflictul dintre Ganea si conducerea clubului s-a repercutat, nefericit, asupra ""alb-rosiilor"". Acestia au aparut in meciul cu turcii ca o echipa fara busola, multe dintre actiunilor lor fiind lipsite de vitalitate. Totusi, au invins.

CHINUL. Besiktas a avut primele doua situatii de gol, ambele irosite de brazilianul Ricardinho, al carui prim sut a fost deviat in corner (6), in timp ce celalalt nu si-a gasit tinta (10). Dinamo a replicat prin Niculescu, insa Runje a deviat in afara terenului (13). Cristea a avut mai mult noroc: sutul sau, dupa o cascada de driblinguri, a fost deviat de un aparator al turcilor in vinclul portii lui Runje. In minutul 32, Niculescu are prima sansa sa-si arate clasa la loviturile libere. Esueaza. Ganea, sters, este inlocuit la pauza cu Danciulescu. Irelevant. Inscriu turcii. Devilson le joaca o festa fundasilor romani si il invinge pe Gaev. Dinamo acuza lovitura primita. Danciulescu, de doua ori, si Niculescu, din lovitura libera, dau gres.

IZBAVIREA. Minutul 85. Clau-gol este faultat in careu. Penalty. Sta fata in fata cu Runje. Asteapta fluierul arbitrului. La mijlocul terenul, pe partea tribunei a doua, Moti nu mai rezista presiunii. Si-l bruscheaza pe Zan, cel caruia arbitrul intalnirii ii aratase cartonasul rosu pentru faultul la Niculescu, din postura de ultim aparator. Vede al doilea ""galben"" si este eliminat. Nici nu mai conteaza. Maestrul Niculescu si-a vazut de treaba si a marcat. Margaritescu a plecat si el mai devreme la cabine, insa Dinamo tot a castigat.