Atacantul dinamovist risca 3.000 de euro amenda, insa este posibil ca, dupa sedinta Consiliului de Administratie de azi, partile sa ajunga la o intelegere. In caz contrar, ""Ganezul"" va fi trimis la echipa secunda.

Cu doua zile inainte de debutul in Grupa B a Cupei UEFA, la Dinamo a reizbucnit scandalul, cu Ionel Ganea si directorul executiv, Cristi Borcea, in rolurile principale. Deranjat de un zvon privind o eventuala revenire a lui Marius Niculae in ""Stefan cel Mare"", ""Ganezul"" a rabufnit.

RECONCILIERE. Actualul golgeter al ""cainilor"" si al campionatului l-a luat in vizor si pe antrenorul Mircea Rednic. ""Era normal sa vorbeasca fata in fata, ei si cu mine. Nu sa ma lucreze pe la spate. La Mircea Rednic nu ma asteptam. Sa ma lase sa plec daca nu are nevoie de mine"", a declarat Ionel Ganea. Tehnicianul dinamovist a raspuns calm la acuzatii: ""L-am ajutat foarte mult. Nu este normal sa spuna asa ceva. Urma sa fie titular, acum voi vedea ce decizie o sa iau"". Presedintele CA, Nicolae Badea, a intervenit in conflict, alaturi de alti actionari: ""Vom rezolva situatia. Suntem persoane mature si sunt convins ca o cale amiabila este cea mai buna solutie"". Surse din club sustin ca Badea este singurul care il poate face pe Ganea sa se razgandeasca. ""Consider ca este un incident minor. In mod sigur a fost influentat. Vom discuta dupa meciul cu Besiktas"", a mai adaugat oficialul ""ros-albilor"".

Citeste si:

SANCTIUNI. Aproape sigur, dupa sedinta CA programata astazi, Ganea va fi amendat, suma vehiculata fiind de 3.000 de euro, plus un eventual ""exil"" la echipa secunda. Posibil insa ca, la sugestia lui Nicolae Badea, sanctiunea sa ramana doar pe hartie, insa un cuvant greu in acest sens va avea si Cristi Borcea. Altfel, desi in plin scandal, ""Ganezul"" este optimist in privinta partidei cu Besiktas: ""Batem cu 2-1!"". Conducerea ""cainilor"" nu a fixat o prima pentru meciul cu fosta campioana a Turciei, dar, in cazul calificarii in primavara europeana, jucatorii vor incasa cate 5.000 de euro, plus bonusuri separate din partea actionarilor.

FANII IL VOR PE ""GANEZ""