Diseara, de la ora 21:00, amatorii de heavy-metal isi dau intalnire la Preoteasa, in Clubul Old School, unde Trooper lanseaza printr-un concert, ""Electric"", al treilea album de studio din istoria formatiei. Discul ""«ElectricÂ

Diseara, de la ora 21:00, amatorii de heavy-metal isi dau intalnire la Preoteasa, in Clubul Old School, unde Trooper lanseaza printr-un concert, ""Electric"", al treilea album de studio din istoria formatiei.

Discul ""«Electric» e infatisarea noastra muzicala in 2006 si cu acest disc vrem sa mai scriem un capitol in visul nostru pe care-l traim cu ochii deschisi, vis care poarta numele Trooper. Din punct de vedere muzical, fiecare ascultator va judeca muzica dupa propriul sau sistem de valori si va da un verdict"", spune Balaurul despre noul disc.

HMM VENTURES. Ca si primul album, ""Electric"" este realizat de HMM Ventures: ""In primul rand avem un contract cu HMM Ventures. In al doilea rand, discul trebuie sa fie scos sub egida unei case de discuri ca sa iasa pe piata legal. Daca n-ar fi existat contractul cu HMM si am fi cautat o alta casa de discuri, ar fi existat posibilitatea ca acea casa de discuri sa isi bage nasul in muzica noastra, ceea ce am evitat intotdeauna. In felul asta discul va aparea legal, si din punct de vedere muzical discul e exact cum l-am dorit noi"", a explicat Balaurul.
Noul material discografic are 15 piese (plus intro), totalizand aproape 80 de minute, inregistrarile au fost efectuate in studiourile ""Vita de Vie"" si ""Trooper"", mixajul si masterizarea fiind realizate de Sorin ""Pepino"" Vasile (Parlament) la Sonar Studio. Pentru concertul din aceasta seara, pe holul din fata intrarii in club, biletele de intrare se pot procura dupa cum urmeaza: bilet simplu - 12 RON, bilet + CD Trooper - 20 RON, 2 Bilete + CD Trooper - 30 RON. Vor exista, de asemenea, si CD-uri Trooper - ""Electric"" de vanzare la un pret special, de 10 RON (doar in ziua concertului), dupa lansare, CD-ul va fi 15 RON.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.