Actorul american Brad Pitt este furios dupa ce prestigioasa revista Vanity Fair a publicat o fotografie de-a lui in lenjerie intima, in editia care va aparea in luna decembrie, fara ca starul sa-si fi dat acordul, informeaza purtatorul de cuvant al a
Actorul american Brad Pitt este furios dupa ce prestigioasa revista Vanity Fair a publicat o fotografie de-a lui in lenjerie intima, in editia care va aparea in luna decembrie, fara ca starul sa-si fi dat acordul, informeaza purtatorul de cuvant al acestuia, transmite Mediafax. "Suntem deceptionati pentru ca Vanity Fair a ales sa publice o fotografie fara acordul lui (Pitt n.r.) pe coperta revistei. Acest lucru starneste dubii asupra onestitatii si motivelor lor", a declarat Cindy Guagenti intr-un comunicat. Conform site-ului de Internet specializat in stiri mondene tmz.com, fotografia, care il arata pe Pitt imbracat intr-o pereche de boxeri albi foarte mulati, a fost realizata de un fotograf de arta, Robert Wilson, ale carui lucrari au fost alese de Vanity Fair pentru a fi publicate in editia din luna decembrie. Purtatorii de cuvant ai revistei au declarat ca Wilson ii trimisese o scrisoare lui Brad Pitt, prin intermediul impresarilor lui, pentru a-l informa despre publicarea acestei fotografii, dar "o sursa apropiata actorului", conform site-ului, a indicat ca acesta nu a primit niciodata scrisoarea. Brad Pitt, in varsta de 42 de ani, unul dintre sex-simbolurile de la Hollywood, se afla in prezent in India impreuna cu partenera sa, actrita Angelina Jolie, pentru a turna un film adaptat dupa romanul biografic scris de Mariane Pearl, vaduva jurnalistului american Daniel Pearl, asasinat in Pakistan. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.