Elena Dementieva, Amelie Mauresmo, Maria Sharapova se intalnesc la Madrid Elena Dementieva si Nadia Petrova s-au alaturat altor jucatoare de top precum Justine Henin-Hardenne, Amelie Mauresmo, Maria Sharapova si Svetlana Kuznetsova in calificari
Elena Dementieva, Amelie Mauresmo, Maria Sharapova se intalnesc la Madrid Elena Dementieva si Nadia Petrova s-au alaturat altor jucatoare de top precum Justine Henin-Hardenne, Amelie Mauresmo, Maria Sharapova si Svetlana Kuznetsova in calificarile pentru ultimul mare turneu de tenis al anului. Competitia, cu premii in valoare de 3.000.000 de euro, ce va avea loc la Madrid in perioada 7-12 noiembrie, va fi transmisa de Eurosport. VALOROASA. Frumoasa Elena, care pana in prezent are in palmares sase titluri la simplu si tot atatea la dublu, a castigat din sportul alb peste 7.000.000 de euro. Din 2000, cand si-a facut aparitia pe scena tenisului mondial, rusoaica n-a pierdut nici o editie a turneului organizat in capitala Spaniei. Dementieva s-a declarat mandra de o asemenea performanta, care vine sa incununeze munca enorma depusa de-a lungul anilor, demonstrand astfel valoarea frumoasei rusoaice. Numarul 7 mondial spera sa castige acest concurs, incheind en fanfare un sezon in care a intrat in top 1 al celor mai bune jucatoare de tenis din lume. ""Sunt extraordinar de fericita ca am ajuns pe locul 7, reusind astfel sa ma calific in acest prestigios concurs. Este o mandrie pentru orice jucatoare de tenis sa joace la Madrid la sfarsitul unui an competitional deosebit de greu. Abia astept sa inceapa turneul"", a declarat rusoaica.





SPORT LA TV


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.