Povesti reale de viata din Vestul salbatic Cowboy, dansatoare, prostituate, aur, crime, intrigi. Toate acestea vor fi ingredientele celui de-al doilea sezon al serialului western ""Deadwood"", care va debuta marti, la HBO. Intr-o era a mizeriei

Povesti reale de viata din Vestul salbatic

Cowboy, dansatoare, prostituate, aur, crime, intrigi. Toate acestea vor fi ingredientele celui de-al doilea sezon al serialului western ""Deadwood"", care va debuta marti, la HBO. Intr-o era a mizeriei si lacomiei, cea mai bogata mina de aur din istoria Americii atrage in preajma ei oameni nemernici si lipsiti de scrupule, intr-o asezare unde nu exista lege si in care oricine si orice au un pret. Producatorul executiv, David Milch, subliniaza ca acest serial nu este o docu-drama despre un oras rau famat. Mai degraba, el relateaza povestile adevarate ale cetatenilor din Deadwoodul secolului al XIX-lea. ""Deadwood a fost un loc care s-a format ca rezultat al unor serii de accidente"", afirma el.

APRECIERE. David Milch este binecunoscut pentru modul in care creeaza scenariile. Milch a participat la realizarea celebrei drame politiste ""NYPD Blue"". Extrem de apreciat, serialul ""Deadwood"" are la activ un record impresionant: 26 de nominalizari la Premiile Emmy pentru primul sau sezon. David Milch a ajuns in lumea cinematografiei printr-o intamplare. In 1982, el era lector de literatura engleza la Universitatea Yale. Atunci a scris scenariul pentru ""Hill Street Blues"". Recunoasterea talentului sau nu a intarziat, caci pentru episodul ""Trial By Fury"" Milch a primit un Emmy pentru cel mai bun scenariu.

DESFASURARE. In primul episod al celei de-a doua serii, sentimentele serifului Seth Bullock (Timothy Olyphant) fata de vaduva Alma Garret (Molly Parker) sunt din ce in ce mai puternice, Joanie Stubbs (Kim Dickens) asteapta cu nerabdare sosirea unor prostituate si a unui vechi prieten, Maddie (Alice Krige). Mai tarziu, Bullock si Al Swearengen (Ian McShane) se bat, iar in urma acestei cumplite altercatii rezulta un nas spart si mai multe coaste rupte.

NEWS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.