In tara
Cerul se va innora treptat in vestul si centrul tarii, unde va ploua, in general slab cantitativ. In zona de munte, la peste 1000 m, vor fi mai ales ninsori. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, cand
In tara
Cerul se va innora treptat in vestul si centrul tarii, unde va ploua, in general slab cantitativ. In zona de munte, la peste 1000 m, vor fi mai ales ninsori. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, cand doar izolat vor cadea precipitatii, predominant sub forma de ploaie. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari in zona montana inalta. Temperatura aerului, in usoara crestere fata de intervalul precedent, va avea valori maxime cuprinse intre 6 si 14 grade si minime intre -2 si 6 grade, mai scazute in depresiunile din estul Transilvaniei.
La Bucuresti
Cerul va fi variabil, cu innorari si conditii de ploaie spre sfarsitul intervalului. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 12-13 grade, iar cea minima de 2-4 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.