Un muzeu londonez va expune lenjeriile intime si vestimentatiile din clipurile lui Kylie Minogue Cantareata australiana va fi vedeta unei expozitii gazduite de Muzeul londonez ""Victoria and Albert"", care isi va deschide portile la 8 februarie

Un muzeu londonez va expune lenjeriile intime si vestimentatiile din clipurile lui Kylie Minogue

Cantareata australiana va fi vedeta unei expozitii gazduite de Muzeul londonez ""Victoria and Albert"", care isi va deschide portile la 8 februarie 2007. Timp de cinci luni, curiosii sau fanii inraiti ai artistei isi vor putea clati ochii cu peste 200 de vestimentatii stralucitoare purtate de Kylie inca de la inceputul carierei sale muzicale, laolalta cu nenumarate accesorii (lanturi, inele, curele, cizme etc.) sau diverse fotografii. Expozitia este, mai exact, drumul pe care Kylie l-a strabatut de la statutul de actrita soap opera si pana la cel de printesa pop cu milioane de albume vandute in toata lumea.

PIESE. Pantalonasii aurii din videoclipul hitului ""Spinning Around"" si vestimentatiile din serialul ""Neighbours"" vor fi, de asemenea, expuse. Vizitatorii vor putea savura si lenjeriile create special pentru ea de catre designeri celebri precum Dolce and Gabbana, Julien Macdonald si Manolo Blahnik. Expozitia a fost initial gazduita de centrul Melbourne Arts, inainte ca Minogue sa plece in turneu, urmand ca ""operele"" artistei sa fie aduse in Anglia. Kylie va porni luna viitoare la drum, in turneul mondial ""Showgirl"", dupa ce va urma un nou tratament pentru cancer la san.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.