Dupa un meci tensionat, dar spectaculos, echipa lui Jose Mourinho a obtinut in extremis o remiza, care o califica in optimi.
Barca a deschis scorul rapid, prin Deco, dar Chelsea a egalat dupa o reusita fabuloasa a lui Lampard, care l-a lobat pe
Dupa un meci tensionat, dar spectaculos, echipa lui Jose Mourinho a obtinut in extremis o remiza, care o califica in optimi.
Barca a deschis scorul rapid, prin Deco, dar Chelsea a egalat dupa o reusita fabuloasa a lui Lampard, care l-a lobat pe Valdes dintr-un unghi aproape inchis. Gudjohnsen i-a adus din nou in avantaj pe catalani, dar Drogba a readus egalitatea, in al treilea minut de prelungiri. Bayern München a reusit doar o remiza pe teren propriu in fata lui Sporting Lisabona, suficienta insa pentru bavarezi pentru a-si asigura un loc in optimi. Sporting se bate pentru al doilea loc cu Inter Milano, care a reusit sa se impuna in deplasare, 1-0 cu Spartak Moscova. In grupa C situatia este deja clara dupa rezultatele de aseara: Liverpool si PSV Eindhoven sunt calificate in optimi, iar Bordeaux si Galatasaray raman sa se lupte doar pentru locul trei. Calificata in optimi este si Valencia, care a remizat in deplasare in fata echipei lui Mircea Lucescu, Sahtior Donetk.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.