Dorinel Munteanu, antrenorul lui FC Arges, a declarat ieri ca doreste sa incheie conflictul cu CFR Cluj, de unde a plecat cu scandal in urma cu aproape o luna. "Sunt convins ca se va gasi o solutie in conflictul dintre mine si CFR Cluj. Eu voi face p
Dorinel Munteanu, antrenorul lui FC Arges, a declarat ieri ca doreste sa incheie conflictul cu CFR Cluj, de unde a plecat cu scandal in urma cu aproape o luna. "Sunt convins ca se va gasi o solutie in conflictul dintre mine si CFR Cluj. Eu voi face primul pas catre conciliere cu domnul Muresan, dar voi astepta ca el sa-mi intinda mana deoarece asa fac cei mai batrani", a spus Dorinel, fara sa faca nici o referire la compensatiile banesti solicitate de ardeleni. Astfel, conform memoriului depus de CFR la federatie, Munteanu ar trebui sa plateasca 200.000 de euro clauza de reziliere a contractului de antrenor si 100.000 de euro amenda pentru nerespectarea contractului de jucator. Litigiul dintre cele doua parti este in judecare la FRF, fiind stabilit un nou termen pe 8 noiembrie. Revenind la actuala sa echipa, Dorinel Munteanu a precizat ca i-a amendat pe maseurii echipei cu cate 100 de dolari pentru ca le-au sunat telefoanele in timpul meciului cu Otelul Galati si la antrenamente. Altfel, antrenorul pitestenilor a pregatit o strategie speciala pentru meciul de la sfarsitul acestei saptamani cu Unirea Urziceni, din cauza faptului ca la echipa ialomiteana este presedinte Viorel Ilinca, dat afara in vara de la FC Arges, iar in lotul lui Dan Petrescu se afla opt fosti jucatori pitesteni. Dorinel i-a avertizat pe fotbalistii sai ca va lua masuri dure impotriva celor care vor incerca sa nu isi apere corect sansele. "Daca voi mirosi ceva necurat acei jucatori vor fi terminati. Eu am nasul mare si ii miros imediat. Am trecut de mult prin astfel de lucruri si nu pot fi pacalit", a completat Munteanu, care a mentionat ca a discutat cu fiecare jucator in parte despre importanta acestui meci. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.