Dinamovistii incearca sa uite de noul caz ""Ionel Ganea"" si se concentreaza exclusiv asupra meciului Besiktas, pe care isi doresc sa il castige. Partida va incepe la ora 20:30 si va fi transmisa in direct de TVR 1. La Dinamo tot nu este lini

Dinamovistii incearca sa uite de noul caz ""Ionel Ganea"" si se concentreaza exclusiv asupra meciului Besiktas, pe care isi doresc sa il castige. Partida va incepe la ora 20:30 si va fi transmisa
in direct de TVR 1.

La Dinamo tot nu este liniste, si asta exact inaintea debutului in Grupa B a Cupei UEFA. Scandalul dintre Ionel Ganea si directorul executiv Cristi Borcea, a pus in umbra meciul cu Besiktas, insa ""cainii"" sunt optimisti si spera ca totul sa se termine cu bine.

IN CULPA. Antrenorul Mircea Rednic s-a aratat deranjat de iesirea golgeterului campionatului. ""Nu este normal ce a facut Ganea. Cum nu mi se pare normal ca din cauza unui jucator sa sufere intreaga echipa, mai ales in fata unui examen dificil. Incidentul l-a creat el si va suporta consecintele. Mai grav este ca tocmai el si-a oferit serviciile Timisoarei. A gresit si va plati"", a declarat tehnicianul ros-albilor, care a mai adaugat: ""Stiam de intentiile lui, insa l-am rugat sa astepte pana la iarna. Eu nu-mi doresc sa plece nimeni si, oricum, eu decid schimbarile din lot, cum tot eu raspund pentru rezultate"". Pentru tot acest scandal, se pare ca ""Ganezul"" va fi amendat cu 3.000 de euro.

INCREDERE. Rednic are mare incredere in elevii sai si spera intr-o victorie, desi nu omite nici un rezultat de egalitate: ""Suntem pregatiti si increzatori ca vom obtine toate cele trei puncte. Cu doua victorii ne putem califica. Un egal ar fi un punct castigat, dar noi vrem totul"". Tehnicianul ""cainilor"" mai sustine ca turcii au individualitati care pot face diferenta. Jucatorii si conducatorii lui Besiktas sunt, la randul lor, optimisti. ""Vrem sa castigam. Nu este un meci decisiv pentru antrenorul Jean Tigana, ci doar unul important"", a declarat vicepresedintele Murat Aksu. Unul dintre cei mai periculosi jucatori turci, Matias Delgado, a precizat: ""Dinamo merita respect, dar nu ne impresioneaza. Vrem sa castigam"". Turcii au fost asteptati ieri, la aeroport, de 50 de suporteri si de reprezentanti ai ambasadei.

Cristi Borcea, riposteaza: ""Astfel de declaratii lasa de dorit!""

Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, sustine ca nu s-a pus problema plecarii lui Ionel Ganea: ""Are contract cu Dinamo pana la vara si nu s-a pus niciodata problema plecarii lui. Astfel de declaratii lasa de dorit. Este un jucator important si ar trebui sa-si vada de treaba"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.