Prima reprezentativa feminina tricolora de handbal a trecut, ieri dupa-amiaza, de selectionata B a Romaniei, cu scorul de 31-26 (20-15), in meciul de debut din cadrul traditionalului turneu international Trofeul Carpati, competitie gazduita in aceste
Prima reprezentativa feminina tricolora de handbal a trecut, ieri dupa-amiaza, de selectionata B a Romaniei, cu scorul de 31-26 (20-15), in meciul de debut din cadrul traditionalului turneu international Trofeul Carpati, competitie gazduita in aceste zile de Sala Sporturilor din Cluj Napoca. Cu antrenorul Gheorghe Tadici pe banca tehnica, prima echipa tricolora si-a impus jocul pe intreaga durata a partidei, gratie mai ales evolutiilor foarte bune ale Ionelei Galca (10) si Adinei Meirosu (7), principalele marcatoare. Totusi, in ciuda diferentei de scor din final, "adversarele" coordonate de secundul Dumitru Musi au dat o replica destul de buna, bazandu-se si pe pofta de gol a Cristinei Neagu (8) si Melindei Geiger (7). Dupa acest debut in familie, Romania A va intra de azi cu adevarat in focurile competitiei, urmand sa intalneasca, de la ora 19, echipa Macedoniei, in vreme ce Romania B va testa forta de joc a Croatiei, de la ora 15, ambele intalniri fiind transmise in direct de TV Sport. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.