Corpul mumificat al unei batrane a fost descoperit de politisti, ieri, intr-o locuinta din Capitala. Cadavrul Mariei Stancu, in varsta de aproximativ 77 de ani, a fost gasit intr-un apartament, situat intr-un imobil din strada Virgiliu, in care femei
Corpul mumificat al unei batrane a fost descoperit de politisti, ieri, intr-o locuinta din Capitala. Cadavrul Mariei Stancu, in varsta de aproximativ 77 de ani, a fost gasit intr-un apartament, situat intr-un imobil din strada Virgiliu, in care femeia locuia. Directorul general al Institutului National de Medicina Legala "Mina Minovici", profesorul Dan Dermengiu, a precizat ca femeia, care se afla intinsa pe un pat, nu mai avea organe interne, intrucat acestea s-au atrofiat in timpul procesului de mumificare. Conform lui Dan Dermengiu, in cazul unei persoane foarte slabe, care decedeaza vara, in conditiile unei bune ventilatii in incapere, organele interne se usuca.
Fara urme de violenta
In urma primelor analize efectuate nu au fost gasite urme de violenta, iar la radiografie nu au fost constatate fracturi. In schimb, nu poate fi facuta o investigatie care sa lamureasca daca batrana a murit asfixiata. In conditiile in care nu mai exista organe interne, au fost recoltate probe pentru analizele toxicologice doar din piele si oase.
Anchetatorii au declarat ca batrana, care locuia impreuna cu fiul ei in varsta de 50 de ani, fusese data disparuta de catre membrii familiei sale, in urma cu cateva luni, iar vecinii au facut mai multe plangeri legate de mirosul care venea din apartamentul acesteia. Politistii au venit de cateva ori la adresa respectiva, insa nu au reusit sa intre in casa. Fiul femeii a fost audiat de anchetatori in legatura cu moartea mamei sale. Intrebat fiind de ce nu a vrut sa-si ingroape mama, el a spus ca "nu a avut chef". (G.T.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.