Maine, Corina Chiriac (foto) isi va prezenta la Bucuresti cartea ""Buscando la€™amor"", incepand cu ora 19:00, la Diverta in Plaza Romania.
Sunt invitati prieteni, vedete, dar si toti fanii Corinei, care pot primi autografe de la in
Maine, Corina Chiriac (foto) isi va prezenta la Bucuresti cartea ""Buscando la€™amor"", incepand cu ora 19:00, la Diverta in Plaza Romania.
Sunt invitati prieteni, vedete, dar si toti fanii Corinei, care pot primi autografe de la interpreta-scriitoare. Artista si-a lansat la Brasov, chiar de ziua ei, acest prim volum, scos la Editura si Tipografia Gridsolo din orasul de la poalele Tampei. Corina si-a serbat ziua chiar in librarie, unde a dat autografe si si-a servit invitatii cu tort si sampanie. Acum, cand a devenit scriitoare, a primit doua torturi: unul in forma de carte si unul in forma de pian. Seara, Corina urma sa ajunga la Timisoara, insa nu avea nici o ""legatura"" directa. Asa se face ca a luat trenul ""pe bucati"". Astfel, artista si-a incheiat aniversarea printre sine, mancand parizer pe paine cu o amica. La ora 4:00 dimineata a schimbat trenul la Arad, iar la 5:00 a ajuns, in fine, in orasul de pe Bega. Aici a cantat la un bal de caritate si a avut o intalnire cu presa banateana. O surpriza pentru interpreta au constituit-o aparitia colegului Tiberiu Ceia si a amicelor acestuia, Lia Lucia Epure si Veronica Balas.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.