O saptamana de schimburi de replici acide intre conducatorii celor doua cluburi a precedat un meci pe care Steaua l-a castigat fara sa forteze. La pas. Fara spectatorii din tribune, ros-albastrii a incercat din start sa faca legea, deschizand sco
O saptamana de schimburi de replici acide intre conducatorii celor doua cluburi a precedat un meci pe care Steaua l-a castigat fara sa forteze.

La pas. Fara spectatorii din tribune, ros-albastrii a incercat din start sa faca legea, deschizand scorul prin Ghionea (a€™6), dupa un corner care va devenit specialitatea casei. Clujenii nu au avut replica, iar stelistii, dupa ce s-au jucat cu ocaziile, au incheiat repriza cu 3-0 pe tabela. Au mai inscris Dica (a€™43) si Thereau (a€™45), francezul reusind golul serii, dupa o preluare de mare fotbalist. Antrenorul oaspetilor, Cristiano Bergodi, a incercat sa schimbe ceva la pauza. Clujenii au redus diferenta, prin Fl. Dan (a€™65), la o greseala a portarului Carlos. Apoi, au mai punctat Dica, din penalty (a€™73), si acelasi Fl. Dan (a€™83), intr-o repetitie utila pentru Steaua, in asteptarea Realului. (Florin Gongu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.