Pentru week-end va propunem trei volume de Science Fiction de la Editura Nemira. Lumea lui Rocannon Volumul semnat de Ursula K. LeGuinn este un poem medieval, o lume fantastica guvernata numai de magie si mit. ""In Lumea lui Rocannon tehnologi
Pentru week-end va propunem trei volume de Science Fiction de la Editura Nemira.

Lumea
lui Rocannon
Volumul semnat de Ursula K. LeGuinn este un poem medieval, o lume fantastica guvernata numai de magie si mit. ""In Lumea lui Rocannon tehnologia este perceputa ca un mod de alienare intre indivizi"", scrie Publishers Weekly. ""Toate produsele civilizatiei moderne - armele sofisticate, inteligentele artificiale, aparatele zburatoare - nu sunt de nici un folos locuitorilor acestei planete primitive si indepartate.""
Rabdarea timpului
John Brunner imagineaza o lume viitoare in care pamantenii colonizeaza doua planete: Viridis si Stellaris. ""O aparenta reusita la scara istorica - poporul colonial ce-si depaseste natia-mama - devine prin replica magistrala a lui John Brunner dovada ca suprematia natiei este derizorie"", comenteaza New York Times.
Mana stanga
a intunericului
O reeditare de exceptie, un roman recompensat cu Premiile Nebula si Hugo. ""O poveste la fel de profunda si de originala ca Stapanul inelelor... Le Guin face ca aceasta carte sa fie mai mult decat un roman fantasy reusit si elegant."" (Michael Moorcock)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.