Lovitura ""grea"" in lumea videoclipului romanesc. A aparut pe piata primul clip filmat in... hypermarket! Ce, nu credeti ca este o realizare (de mare senzatie)?! Ca$$a Loco este mandra de aceasta premiera... ""Ca$$a Loco anun
Lovitura ""grea"" in lumea videoclipului romanesc. A aparut pe piata primul clip filmat in... hypermarket!

Ce, nu credeti ca este o realizare (de mare senzatie)?! Ca$$a Loco este mandra de aceasta premiera... ""Ca$$a Loco anunta cu mandrie filmarea primului clip Mickey. Clipul este plin de premiere neobisnuite: in hypermarket au fost introduse doua karturi cu care Mickey si Rhea s-au urmarit. Au rezultat scene incredibile care au fost urmarite de angajatii socati de ceea ce se intampla. Un alt moment-soc a fost aparitia in mijlocul magazinului a lui Catalin Zmarandescu intr-un Ford Mustang GT, de 100.000 de dolari.... Clipul a fost filmat in pelicula (o alta premiera pentru un artist debutant) si valoreaza 8.000 de euro"". Socant, intr-adevar. Cate premiere LOCO! Nu mai vrem!!! (Narcisa Urechiusa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.