Cea mai eleganta formatie din showbiz, Duran Duran, lucreaza de 25 de ani cu stilisti si designeri de moda renumiti: Westwood, Armani etc. Au admiratoare in intreaga lume (pana si Lady Di. a spus la un moment dat: ""Duran Duran"", formatia

Cea mai eleganta formatie din showbiz, Duran Duran, lucreaza de 25 de ani cu stilisti si designeri de moda renumiti: Westwood, Armani etc.

Au admiratoare in intreaga lume (pana si Lady Di. a spus la un moment dat: ""Duran Duran"", formatia mea favorita), dar si in viata personala au fost si sunt ""rasfatati"" numai de femei frumoase. Simon LeBon s-a casatorit in 1985 cu Yasmin Parvaneh, la acea data cel mai bine platit topmodel din lume. Au impreuna trei fete (Amber Rose, Saffron Sahara Tallulah Pine), iar cariera doamnei LeBon in modelling are o incredibila longevitate: peste 20 de ani la Elite Model Management Corporation.
LUME BUNA. John Taylor s-a casatorit (in 1991) cu Amanda De Cadenet, o frumoasa actrita de care a divortat peste 6 ani. S-a consolat in 1999 cu Gela Nash, fondatoarea casei de moda Juicy Couture si s-a insurat cu ea in Las Vegas, in cadrul unei ceremonii private. Andy Taylor s-a indragostit de Tracey Wilson (una dintre hairstylistele trupei), a luat-o de sotie in 1982 si au patru copii impreuna. Roger Taylor s-a insurat cu o frumoasa italianca, Giovanna Cantone, si din mariajul lor a rezultat un baiat, James. Nick Rhodes s- a insurat cu Julie-Anne Friedman (1984), peste doi ani s-a nascut Tatjana Leigh Orchid, dar parintii au divortat in 1993. Acum Nick este cu Meredith Ostrom, actrita si model din New York.

""Astronaut"" din 2004 - CD lucrat in trei ani

Dupa ""Arena"" (din 1984) este primul album inregistrat in formula originala: Simon, Nick, Roger, John si Andy. Timp de trei ani (din 2001 pana-n 2003)
s-a lucrat la acest disc, dar n-a fost in zadar: a intrat direct pe locul trei in Marea Britanie si pe pozitia a 17-a in topul de la Billboard. Primul single a fost ""(Reach Up For The ) Sunrise"" si a atins locul 1 in Billboard US Dance Chart si locul 5 in clasamentul de singles din Marea Britanie. A fost cea mai inalta pozitie ocupata de Duran Duran in acest top, de la ""A View To Kill"" (1985). Alte piese de pe acest spectaculos CD de come back: ""Want You More"", ""What Happens Tomorrow"", ""Astronaut"", ""Bedroom Toys"", ""Nice"", ""Taste The Summer"", ""Finest Hour"" s.a.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.