Actrita si producatoarea de televiziune Fannie Flagg revine pe piata scriitorilor cu o cartea ""Cana€™t Wait to Get to Heaven"", in traducere libera ""Abia astept sa ajung in Rai"". Mesajul pe care vrea sa il transmita scriitoarea nu es
Actrita si producatoarea de televiziune Fannie Flagg revine pe piata scriitorilor cu o cartea ""Cana€™t Wait to Get to Heaven"", in traducere libera ""Abia astept sa ajung in Rai"".

Mesajul pe care vrea sa il transmita scriitoarea nu este unul sinucigas, dimpotriva: ""Raiul este aici, acum, alaturi de cei pe care ii iubiti, de vecinii pe care ii ajutati sau de prieteni"". Fannie Flagg si-a inceput cariera in televiziune la 19 ani si este autoarea bestsellerelor ""Daisy Fay and the Miracle Man"", ""A Redbird Christmas"", ""Welcome to the World, Baby Girl!"" si ""Fried Green Tomatoes at the Whistle Stop Caf..."", care a fost ecranizata de Universal Pictures si a fost nominalizata in cadrul Academy and Writers Guild of America la ""cel mai bun scenariu"". (Miruna Nicolae)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.