Scoateti florile presate din sifoniere si inghititi-le. Ardeti papornita cu scrisorile bunicii, mobila, tablourile, presul de la usa, parchetul, linoleumul, toate hainele, toata invidia, toata ura. Tot. Sa nu mai ramana nimic. Ce daca e prea devr
Scoateti florile presate din sifoniere si inghititi-le. Ardeti papornita cu scrisorile bunicii, mobila, tablourile, presul de la usa, parchetul, linoleumul, toate hainele, toata invidia, toata ura. Tot.

Sa nu mai ramana nimic. Ce daca e prea devreme? Ce daca moartea aceea n-o vom mai apuca? La naiba cu munca. Vom taia frunze galbene la caini chiar si vara, in asteptarea mortii. Ce moarte frumoasa... Intr-o zi de toamna glaciara, la 31 octombrie, anul 2.252.006, adica peste mai mult de 2.250.000 de ani. Fara cosciug, fara obligatoria coliva, fara trancaneala de dupa a falselor bocitori, la o tuica mica. O echipa de geologi si paleontologi europeni tocmai a descoperit ca rasa umana va inceta sa mai existe la data sus mentionata. Savantii au presupus ca speciile de mamifere au o durata medie de viata de 2,5 milioane de ani, iar omul modern exista deja pe Pamant de 250.000 de ani. Planeta nu se va mai apropia de Soare la distanta obisnuita, ceea ce va declansa racirea rapida a Terrei. Astfel, aparitia erei ""frigorifice"" va distruge rasa umana. Expertii astia au gasit o zi cel putin ciudata: 31 octombrie, cand e Halloween-ul pentru unele popoare. Moartea va lua, glaciar si subtil, o intreaga rasa umana cu masca bine lipita pe fata.
Mai bine stiti ceva? Iesiti din casa in fuga si aruncati totul in aer din prima. Apoi puneti chibritul la tampla paznicului de la cimitir si spuneti-i: ""Sunt cetateanul X si am venit sa te ard, ca oricum peste 2.250.000 de ani murim cu totii"". Iar daca va raspunde: ""Nu mama draga, nu ma arde"", ziceti-i ca cenusa alba ce se va scurge din el va fi palma data erei glaciare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.