Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece. Daca se va intoarce la tine, erati destinati unul altuia. Daca nu, inseamna ca nu trebuia sa fiti impreuna de la bun inceput. O fi adevarat, dar daca el a plecat si se reintoarce peste ani intr-un mod si mai s
Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece. Daca se va intoarce la tine, erati destinati unul altuia. Daca nu, inseamna ca nu trebuia sa fiti impreuna de la bun inceput. O fi adevarat, dar daca el a plecat si se reintoarce peste ani intr-un mod si mai salbatic, si mai ravasitor. Iti spui atunci, desi viata ta este alta, ca da, el este cel destinat, el este Alesul, pentru ca a plecat si s-a intors la tine. El insa dispare si mai dureros ca prima data, spulberandu-ti toate visurile... Sa iti fie teama sa mai iubesti? Nu, pentru ca ar insemna sa-ti fie frica de viata si cei carora le e frica de viata sunt aproape morti. Vesnicia dragostei nu sta in teorii, ci in noi. Noua ne apartine decizia de a o darui sau de a o sufoca din fasa... (Loreta Popa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.