Revine Ronaldo Real Madrid va disputa in aceasta seara ultima partida inaintea intalnirii de marti, cu Steaua. Ronaldo, refacut total dupa operatia suferita in luna iulie, va fi folosit ca titular in meciul cu Getafe. Brazilianul se pregat

Revine Ronaldo

Real Madrid va disputa in aceasta seara ultima partida inaintea intalnirii de marti, cu Steaua. Ronaldo, refacut total dupa operatia suferita in luna iulie, va fi folosit ca titular in meciul cu Getafe.

Brazilianul se pregateste de o luna alaturi de colegii sai, insa a jucat pana acum doar 19 minute in meciul din Liga Campionilor cu Dinamo Kiev si alte noua in derby-ul cu Atletico. Refacut total in acest moment, Ronaldo va fi folosit aproape sigur ca titular in meciul cu Getafe, alaturi de Van Nistelrooy, antrenorul Fabio Capello incercand sa rodeze acest sistem cu doua varfuri in vederea confruntarii cu Barcelona de duminica viitoare. In schimb, din primul unsprezece va disparea Emerson, unul din preferatii lui Capello, in centrul liniei mediane urmand a juca Guti si Diarra, iar Raul si Beckham - pe benzi.
INVITATIE. Galacticii vor veni in Romania a doua zi dupa meciul cu Getafe. Aterizarea avionului care aduce delegatia spaniola este programata pentru maine, la ora 20:45, pe Aeroportul Otopeni. Masurile de securitate vor fi drastice, jucatorii Realului urmand a fi escortati de la Salonul Prezidential pana la Hotelul Marriott. Aici va avea loc luni si conferinta de presa a madrilenilor, la care vor participa antrenorul Fabio Capello si fundasul Sergio Ramos. In aceeasi zi sunt programate si antrenamentele oficiale: ros-albastrii, de la ora 17:00, pe Terenul 6, iar Real, de la ora 19:00, pe Stadionul Steaua. Sedinta de pregatire a galacticilor nu este deschisa publicului, dar madrilenii au invitat sa asiste la antrenament toate grupele de copii de la Centrul de Juniori din Ghencea.
RADOI. Desi si-a reluat pregatirea alaturi de echipa, Mirel Radoi este pesimist in privinta prezentei sale pe teren la meciul retur cu Real de la 1 noiembrie. ""Nu stiu ce sanse sunt sa fiu pe teren atunci. Nu as vrea sa grabesc lucrurile si sa distrug o munca de peste doua luni. In mod normal, mai am nevoie de cateva saptamani pana sa fiu apt"", a spus Radoi.

BILETE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.