Echipa de hochei pe gheata SC Miercurea Ciuc a castigat Cupa Romaniei dupa ce a invins, duminica seara, campioana en titre Steaua-Suki, cu scorul de 4-3 (1-0, 1-1, 2-2), la capatul unui meci aclamat de numerosii suporteri adunati in tribunele Patinoa
Echipa de hochei pe gheata SC Miercurea Ciuc a castigat Cupa Romaniei dupa ce a invins, duminica seara, campioana en titre Steaua-Suki, cu scorul de 4-3 (1-0, 1-1, 2-2), la capatul unui meci aclamat de numerosii suporteri adunati in tribunele Patinoarului "Mihai Flamaropol" din Capitala, printre care s-a numarat si presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. Obligata sa castige ultimul meci din competitia KO pentru a-si adjudeca trofeul, datorita egalului cu Progym Gheorgheni, echipa din Miercurea Ciuc a debutat furtunos si a deschis scorul foarte repede, Levente Hozo marcand in minutul 4 pe fondul unei superioritati numerice. Echilibrul s-a restabilit in repriza secunda, cand Geru a egalat situatia, dar E. Moldovan i-a readus pe "ciucani" in avantaj pe final. In ultima parte a jocului, militarii au fortat nota si au reusit sa se desprinda pe tabela prin golurile lui Victor Corduban (44) si Viorel Nicolescu (48), dar oaspetii au revenit spectaculos si au intors rezultatul, gratie golurilor marcate de Levente Elekes si Pavel Valko. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.